Contact & Verbinding

Vrijheid, openheid, keuze

Diensten

Wat zijn dan de diensten die contact en verbinding aanbied?

Kort gezegd is dat: gezelschap. Waaruit dat gezelschap bestaat en hoe wij daar invulling aan gaan geven, daarover gaan wij eerst met elkaar in een open gesprek communiceren. 

Voorbeelden van invulling van gezelschap zijn: samen wandelen, samen koken, massage, knuffelen, delen van lichamelijkheid/seksualiteit, een dagbesteding met of zonder overnachting. Dit laatste kan snel misverstaan worden. De behoefte aan lichamelijkheid/seksueliteit, is een natuurlijke behoefte. Contact en verbinding zal hierin dan ook altijd vanuit zuivere motivatie en intentie plaatsvinden. Een open communicatie, gelijkwaardigheid, vrijheid, keuze en grenzen staan hierin centraal. Een prettig communicatief gesprek is ten alle tijde aan de orde.

Heb je bepaalde levensvraagstukken, dan kan ik je hierin ook bijstaan. Ik beschik over een goede luistervaardigheid, mensenkennis en innerlijke ruimte om je te woord te kunnen staan en je te kunnen ontvangen. Daarbij ben ik gevoelig voor energie en voel ik de ander energetisch haarscherp aan.

Je kunt ook een bezoekje nemen op mijn pagina over tantra massage.