Contact & Verbinding

Vrijheid, openheid, keuze

Heilige/Helende Seksualiteit

Heilige en helende seksualiteit richt zich op een persoonlijke benadering van de mens binnen de context van contact en verbinding. Wat men vandaag de dag vaak meemaakt, is dat seksualiteitvaak afstandelijk, onpersoonlijk en zonder contact en verbinding is. Daar wil ik met Heilige en helende seksualiteit één van de uitzonderingen op zijn. In mijn visie wil ik mijn medemens op een persoonlijke manier benaderen mbt seksualiteit en erotiek. Daarbij is van belang dat er een duidelijke communicatie en openheid is in wat jij wil en wat jij niet wilt.

Op een (verre) reis, dan heb je tijd, rust en aandacht nodig om ervaringen en belevenissen te doorleven. Wat ik je dan ook zou willen meegeven, is een ervaring en een reis op innerlijk vlak. Een reis waarin een goede sociale communicatie, openheid, vrijheid en gelijkwaardigheid belangrijke kernwaarden zijn. Een reis waarin tijd niet relevant is en waarbij er niet op de klok wordt gekeken. Seksualiteit en erotiek is iets heel natuurlijks. Heilige en helende seksualiteit wil jou deze ervaring meegeven dat seksualiteit en erotiek een wezenlijk en belangrijk onderdeel is van de mens. Naast al deze waarden, is en blijft veiligheid het allerbelangrijkste onderdeel.

heilige en helende seksualiteit wil jou uitnodigen in een persoonlijke sfeer en ambiance. Voor deze reis op innerlijk vlak wil ik jou ontvangen in de sfeer van duizend en één nachten. heilige en helende seksualiteit is er voor iedereen die op lichamelijk, geestelijk en energetisch niveau contact en verbinding aan willen gaan. Man of vrouw. Singles of koppels.